FAQ items aan het laden...

Meerwaarde in maatwerk

Wilt u een vernieuwend ontwerp in uw project? Of vindt u geen standaardoplossing? Wilt u een specifieke kleur of maatvoering? Ontdek dan onze meerwaarde in maatwerk. Samen met u bespreken we de eisen rondom de toepassing, de materiaalspecificaties, de kleur, afmetingen, vorm en nog veel meer. Samen zoeken we naar een balans tussen wensen, eisen en budget.

Advies rondom maatwerk vergt een brede deskundigheid. Omdat wij al sinds 2007 maatwerk voor projecten (nationaal en internationaal) realiseren, beoordelen wij snel de haalbaarheid van uw wensen en eisen. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos omdat we uit een breed scala aan circulaire & biobased producten kunnen kiezen. Advies nodig? Neem dan contact met ons op via info@fiberplast.nl of bel +31 (0)512 544715.

Fiberplast Group 2021 PNG
V Roots Eindhoven Airport (4)

ASML

ASML

Custom made straatmeubilair van gerecycled kunststof.

BABBOE

BABBOE

Speciaal anti-slip rubber op maat gesneden voor de bodem van een bakfiets.

fietspad verkeersbord

BRIMOS

BRIMOS

Brimos verkeersborden van NOWOOD rijstvliescomposiet in de kleur verkeersgrijs.

Lees meer.

n34 nowood referentie

N34

N34

Voor de Hunebed Highway, oftwel de N34, is geverfd rijstvlies plaatmateriaal gebruikt ter decoratie van diverse viaducten.

Waddenhaven vlieland

VLIELAND

VLIELAND

De Waddenhaven op Vlieland is in 2007 al voorzien van Envirodeck houtcomposiet steigerplanken. Slijtvast, anti-slip, kleurecht en zeewaterbestendig!

Vroonermeer geluidscherm

VROONER

VROONER

Houtcomposiet geluidscherm in de kleur naturelbruin. Dit speciaal ontwikkelde  Envirodeck Soundboard heeft een akoestische dempingswaarde van maar liefst 35 dB!