FAQ items aan het laden...

Wij zijn Fiberplast Group

Een innovatief en betrokken bedrijf, dat dagelijks bouwt aan de circulaire wereld. Gericht op de toekomst. We zijn er zeker van dat we met elkaar tot de beste oplossingen komen. En daarmee echte veranderingen tot stand brengen. Samen benutten we de mogelijkheden van biobased en circulair (bouw)materiaal.

En samen bouwen we aan een duurzame leefomgeving. Dat biedt nieuwe mogelijkheden. Daarom bestaan onze biobased en circulaire producten zoveel mogelijk uit hernieuwbare grondstoffen. Daarin maken wij het verschil.

Dagelijks adviseren we over biobased/circulaire (bouw)materialen voor vloer- en geveltoepassingen of (bouw)rubber. Onze milieuvriendelijke producten zijn altijd van een zodanige kwaliteit dat het niet alleen vergelijkbaar is met de bestaande producten, maar vaak nog mooier, beter of sterker zijn.

Ons team

Samen in een sterk en gedreven team werken we met passie voor de circulaire economie en maken we iedere dag het verschil. Voor onze klanten, voor de mensen om ons heen en voor de generaties na ons.

Maak kennis met ons team

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij ons niet zomaar “iets”. Wij bouwen dagelijks aan een circulaire toekomst en willen een wezenlijke bijdrage leveren om onze leefomgeving te verbeteren.

Lees over MVO

Onze historie

Het 1e project op Vlieland, de ontwikkeling van een gesloten deck, een 2e vestiging in Antwerpen, het zijn mooie mijlpalen waar we de afgelopen jaren hard aan hebben gewerkt en waar we trots op zijn.

Bekijk onze historie